Lunch 26 Maart
Hapje van de chef
Verse dag soep of slaatje + 5 euro
filet van wijting op chefs wijze
Koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 50 euro

~ Hapje van de chef
~ Gratin van kabeljauw .
~Varkenshaasje met krokante groenten en gratin aardappelen
~ Moelleux van chocolade
wijnen en waters inbegrepen +20 euro pp
Bij deze menu op vrijdag en zaterdag avond gratis aperitief
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
Wijnen en waters en koffie inb.+ 20 euro
Lente menu Vanaf 2 personen

hapje van de chef
Bordje met hapjes .
Ragout van hertenkalf met veen bessen
fles rode huis wijn
Prijs 80 euro voor 2 pers


Côte a los topper 2 pers
- Hapje van de chef
- Bordje met iberico ham en slaatje
- Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes
- Fles Franse rode wijn
Slechts 80 euro voor twee personen