dagschotel  

    24 april            

     

 

 

Nieuwpoort menu  aan 45 euro p.p.

~ Hapje van de chef 

~ Gebakken Sint-jakobsvruchten met knolselder

~ Struisvogel filet met tijm of Kabeljauwhaasje met mousseline

~ Warme appeltaart met vanille-ijs en kaneel   

wijnen en waters inbegrepen  +15 euro pp

 

 

Menu van de chef 

aan 35 euro 

Vanaf 2 pers 

 

 

Vismenu aan 55 euro p.p. (vanaf 2 pers.)

qfffff

Vis topper 2 pers 

  • Hapje van de chef
  • Tartaar van zalm met dille olie
  • Rijke vissoep voor twee met brood en rouille 
  • Fles  Muscadet wijn 

75 euro voor twee personen  

 

Côte a los  topper 2 pers 

  • Hapje van de chef
  • Potje huis gemaakte pastei met toast en konfijt 
  • Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes 
  • Fles Franse rode wijn 

Slechts 75 euro voor twee personen