Dagschotel 

 19 juli 

            

     

 

 

Nieuwpoort menu  aan 45 euro p.p.

~ Hapje van de chef 

~ Gerookte zalm met ajuin en sausje van mieriks wortel .

~Kalfs cote alos met tijm en gratin  of Paling in het groen met frietjes 

~ vanille-ijs met advocaat    

wijnen en waters inbegrepen  +15 euro pp

 

 

Menu van de chef 

aan 35 euro 

Vanaf 2 pers 

 

 

Mosseltopper  Vanaf   2 personen enkel vrijdag en zaterdag  

qfffff

Vis topper 2 pers 

  • Hapje van de chef
  • Tartaar van zalm met dille olie
  • Rijke vissoep voor twee met brood en rouille 
  • Fles  Muscadet wijn 

75 euro voor twee personen  

 

Côte a los  topper 2 pers 

  • Hapje van de chef
  • Bordje met iberico ham en slaatje  
  • Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes 
  • Fles Franse rode wijn 

Slechts 75 euro voor twee personen