Dagschotel
11 oktober
Hapje van de chef
Verse dagsoep of slaatje ( + 5 euro )
keuze van de chef
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 45 euro p.p.
~ Hapje van de chef
~ Gerookte zalm met ajuin en sausje van mieriks wortel .
~Kalfs cote alos met tijm en gratin of Paling in het groen met frietjes
~ vanille-ijs met advocaat
wijnen en waters inbegrepen +15 euro pp
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
Wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro
Mosseltopper Vanaf 2 personen enkel vrijdag en zaterdag
hapje van de chef
Garnaal kroket met slaatje .
Mosselen natuur of witte wijn naar believen met frietjes
Prijs 39 euro pp
Vis topper 2 pers
- Hapje van de chef
- Tartaar van zalm met dille olie
- Rijke vissoep voor twee met brood en rouille
- Fles Muscadet wijn
75 euro voor twee personen
Côte a los topper 2 pers
- Hapje van de chef
- Bordje met iberico ham en slaatje
- Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes
- Fles Franse rode wijn
Slechts 75 euro voor twee personen