dagschotel
29 maart
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
Kalkoen brochette met rijst
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 45

° Hapje van de chef
° Scampi brochette tempura of
Vol au vent van primeur groenten .
° Lamsfilet met Bourgogne saus en gegrilde groenten . of
Lotte in het groen met frietjes .
° Chocolade taart met kersen .
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
paté met uien konfijt of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
Chocolade buche ( + 8 euro pp)
Wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro
Menu Clarenhof
aan 55 euro
vanaf 2 pers

Hapje van de chef
Toost met gerookte paling - gekonfijte radijs en wasabi
soepje met escargots - look - knolselder
Herten haasje met veenbessen en wild saus
Chocolade taart met kersen
wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro pp