Lunch menu (18  juni )

qfffff

Hapje van de chef

Verse dag soep of slaatje (+ 8 euro)

Goulach van polder kip            

Koffie

€ 20 per persoon
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)

Nieuwpoort menu

Hapje van de chef

Gratin van kabeljauw 

Varkenshaasje met krokante groenten en gratin aardappelen

Moelleux van chocolade

€ 50

wijnen en waters inbegrepen
+20 euro pp

Bij deze menu op vrijdag en zaterdag avond gratis aperitief

Menu van de chef

Hapje van de chef

Garnaalkroket
of
Scampi van de chef

Nieuwpoorts vispotje
of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )

35 euro
Vanaf 2 pers

Wijnen en waters en koffie inb.+ 20 euro

Lente menu

hapje van de chef

Bordje met hapjes

Ragout van hertenkalf met veen bessen

fles rode huis wijn

€ 80 euro voor 2 personen

Côte a los menu

Hapje van de chef

Bordje met iberico ham en slaatje

Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes

Fles Franse rode wijn

€ 80 euro voor twee personen