dagschotel
4 oktober
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
scampi brochette met bearnaise saus
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 40

° Hapje van de chef
° Carpaccio met parmezaan krullen
° Gegrilde zalm met bearnaise en frietjes
° Koffie
Gratis glas cava bij deze menu
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
ijs met Belgische aardbeien ( + 8 euro pp)
Wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro
Zomer menu
aan 45 euro
vanaf 2 pers

hapje van de chef .
Garnalen cocktail old way
Jumbo mosselen in de witte wijn met frietjes
Dame Blanche met warme chocolade
wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro pp
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industrys standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.