Lunch menu (18 juni )

Hapje van de chef
–
Verse dag soep of slaatje (+ 8 euro)
–
Goulach van polder kip
–
Koffie
€ 20 per persoon
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu

Hapje van de chef
–
Gratin van kabeljauw
–
Varkenshaasje met krokante groenten en gratin aardappelen
–
Moelleux van chocolade
€ 50
wijnen en waters inbegrepen
+20 euro pp
Bij deze menu op vrijdag en zaterdag avond gratis aperitief
Menu van de chef

Hapje van de chef
–
Garnaalkroket
of
Scampi van de chef
–
Nieuwpoorts vispotje
of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
35 euro
Vanaf 2 pers
Wijnen en waters en koffie inb.+ 20 euro
Lente menu

hapje van de chef
–
Bordje met hapjes
–
Ragout van hertenkalf met veen bessen
–
fles rode huis wijn
€ 80 euro voor 2 personen
Côte a los menu

Hapje van de chef
–
Bordje met iberico ham en slaatje
–
Cote a los voor twee met sausje en slaatje ,frietjes
–
Fles Franse rode wijn
€ 80 euro voor twee personen