dagschotel
29 November
Hapje van de chef
verse soep van de dag / of slaatje + ( 5 euro )
Duo van vis met groentjes
koffie
prijs 20 euro pp
Iedere middag (niet op zon- en feestdagen)
Nieuwpoort menu aan 40

° Hapje van de chef
° Slaatje met gerookte wilde eendenborst .
° Ree ragout met appel en veenbessen , amandel kroketten of
° Scampi brochette met slaatje en frietjes
° Irish koffie
° wijnen en waters inbegrepen 15 euro pp
Menu van de chef
aan 35 euro
Vanaf 2 pers
Hapje van de chef
Garnaalkroket of
Scampi van de chef .
Nieuwpoorts vispotje of
Côte à los met pepersaus ( per 2 )
Wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro
Wild menu
aan 50 euro
vanaf 2 pers

Potje huis gemaakte wildpastei met toastjes .
Carpaccio van hertenbout met morilleolie
Hazenrug filet met veenbessen en Cognacsausje
Vanille-ijs met bosvruchten
wijnen en waters en koffie inb.+ 15 euro pp